Welkom bij Dennis Hoofdman!

We stellen ons graag even voor, maar vertellen je natuurlijk graag meer.

Aangenaam! 

De liefde voor het glazenwassen ontstond al op jonge leeftijd. Ik was 14 en volgde ik de opleiding metaalbewerking. Tijdens mijn stage bij Senior Flexonics & Earospace BV leerde ik lassen, draaien, frezen en stralen. Het was in deze periode dat een buurman mij vroeg of ik de vrijdagen niet mee wilde werken als glazenwasser. Zo gezegd zo gedaan.

Het beviel me enorm goed, en ik besloot na de zomervakantie fulltime als glazenwasser aan de slag te gaan. Dit doe ik nog altijd vol enthousiasme! Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan bij zowel kleine, middel als grote bedrijven, en heb ik goed kunnen zien waar het goed of juist minder ging.

Na 20 jaar voor deze bedrijven te hebben gewerkt was ik helemaal klaar voor de volgende stap. Eentje waarvan ik al lang droomde. Een eigen glazenwassers bedrijf op te starten. Op 3 april 2019 de inschrijving bij de KVK en tijd om Dennis Hoofdman Glasbewassing mooi leven in te blazen. Destijds startte ik als eenmanszaak en in januari 2020 besloot ik er samen met mijn vrouw Roxanne Hoofdman een VOF van te maken.

Voornamelijk het communiceren met de klant en de persoonlijke benadering die daarop is afgestemd staat bij ons hoog in het vaandel. We geloven dat dit de kracht is van ons bedrijf. Dé persoonlijke benadering en een tevreden klant, daar ligt onze focus.

Neem eens contact op, dan vertellen we je graag over de mogelijkheden!

Ieder project begint met goed advies. Wij kunnen niet wachten.

Stuur ons een email • 06-11 33 47 16 • KVK 77303105