Onze diensten

Wij helpen je graag verder en starten graag met persoonlijk advies op maat.

Onze diensten

Dennis Hoofdman is dé betrouwbare partner in Rotterdam en omstreken voor het uitvoeren van glasbewassing en overigen schoonmaakdiensten. Naast onze focus op de zakelijk markt richten wij ons tevens op particuliere projecten.

1. Glasbewassing

Bij Dennis Hoofdman richten we ons hoofdzakelijk op glasbewassing. Hierbinnen zien we het als uitdaging om ieder project, middels een goede voorbereiding, volgens de Arbo regels te verrichten. Ons materieel wordt altijd periodiek gekeurd. Daarbij werken wij altijd volgens de meest recente richtlijnen, welk zijn opgesteld door het Convenant Gevelonderhoud voor gebouwen.

2. Schoonmaak

Werknemers voelen zich prettig in een schone omgeving. Maar waar gewerkt wordt ontstaat ook vervuiling. Wij staan graag voor je klaar als het gaat om inpandig schoonmaakwerk, waarbij er naast glasbewassing kan worden gedacht aan de behandeling van muren, plafonds en vloeren. Van het kantoor tot bedrijfshal en van het trappenhuis tot de vergaderzaal, wij maken een plan op maat.

3. Graffiti verwijderen

Het verwijderen van graffiti is een specialistische klus aangezien er speciale apparatuur voor nodig is. Ook is de aanpak sterk afhankelijk van de steensoort waarop de graffiti is gespoten. Middels onze unieke reinigingsmethode gaan wij milieubewust te werk en verzekeren wij je van minimale schade aan het pand.

4. Gevelreiniging

De gevels van uw pand hebben te lijden onder de weersomstandigheden zoals zure regen, wind en de vervuiling in de lucht. Het onderhouden van uw gevels is van essentieel belang om toekomstige schade zoals scheuren en permanente verkleuring te voorkomen. Het reinigen van uw gevel verbeterd dus niet enkel de uitstraling maar ook de kwaliteit.

5. Specialistische reiniging

Onder specialistische reiniging verstaan wij onder andere de dieptereiniging van sanitair, vloeronderhoud (strippen/conserveren vloeren), tapijtreiniging en de opleveringsschoonmaak. Deze specialistische dienstverlening vraagt om gespecialiseerde kennis, trainingen, middelen en materialen. We geven hierover graag ons advies op maat.

6. Telewash

Wij komen op de hoogste plekken met onze telewash oplossingen. Wij werken met onder andere telescoopstelen en gecertificeerde borstels. In tegenstelling tot het huren van bijvoorbeeld een hoogwerker is dit voor onze klant een voordelige oplossing. Dus schoonmaakwerkzaamheden op grote hoogte zijn voor ons geen probleem en snel voor elkaar!

Wij bekijken ieder project met een scherpe blik: kwaliteit, planning én budget.

Stuur ons een email • 06-11 33 47 16 • KVK 77303105